За нас

BizConsult Global Market Solutions предлага персонализирана информация и данни, които да отговарят на изискванията на нашите клиенти. Чрез своята иновативно разработена Big Data софтуерна система от база данни с над 50 милиона компании ние вярваме, че услугите ни могат да бъдат ценнен и мощен интрумент за увеличаване на продажбите, разширяване на бизнес дейността, събиране на вътрешно пазарна инфомация, проучване на конкурентите и т.н.

Bizconsult е продукт на Bizportal LTD, фирма регистрирана и извършваща дейността си от София, България, но предоставяща глобални пазарни решения. Основана през 2013г. Bizportal Ltd. е нова и бързо развиваща се компания, целяща да подобрява ежедневно услугите, които предлага. Нашият екип се състои от силно мотивирани млади професионалисти със сериозен опит в областта на проучванията и анализите. Под внимание се взимат дори най-малките детайли за всеки проект и повторно се проверява цялата информация, за да се гарантира на клиентите, че предоставените им данни са с най-високо качество.

Ние предоставяме цялостна информация за пазара – бази данни с компании, потенциални клиенти и доставчици, подробен секторен анализ и първични B2B проучвания, които могат да ви бъдат от полза при навлизане на нов пазар или представяне на нов продукт.

За повече информация относно наши успешни проекти, моля погледнете секцията с Проекти и избрани клиенти (линк). Запознайте се с разнообразието на нашите услуги – Пазарни доклади, Бази данни с компанни, Първични проучвания (линкове) (налични са мостри). BizConsult осигурява консултантски услуги, съобразени с предизвикателствата, пред които е изправена вашата комапния. Без значение дали е работа свързана с проучване, цялостен анализ на вторична информация, изследване на конкуренцията, пълно проучване на пазара или комбинация от няколко метода, ние можем да предложим най-точния подход, от който вашият бизнес се нуждае.

За повече информация не се колебайте да се сържете с нас по всяко време.